&noscript=1 /> Zuur rundvlees - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Hoofdgerecht

Zuur rundvlees

Zuur rundvlees

Vooral in de zomer is het dungesneden rundvlees een licht verteerbaar gerecht.
Elisabeth Kompatscher
Boerin van de Fronthof
Ingrediënten
4 personen
180 MIN.
  • 1 kg
    rundvlees (schouder)
  • 1/2
    ui
  • 50 g
    selderijknol
  • 1
    wortel
  • 1/2
    prei
  • 4
    peperkorrels
  • zout
  • 1 kg
    aardappelen
  • 1
    ui (in ringen)
  • 50 ml
    rode wijnazijn
  • 20 ml
    olijfolie
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Zuur rundvlees
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Doe het rundvlees in kokend water en laat ca. 2 uur koken.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Snijd de ui, de selderijknol, de wortel en de prei in stukken. Doe de groenten en de peperkorrels bij het vlees. Breng de soep op smaak met zout en laat nog ca. 45 minuten doorkoken.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Schil ondertussen de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze in een aparte pan met water en zout in ca. 30 min. gaar.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Haal het gare vlees uit de soep en snijd het in dunne plakken. Serveer de plakken vlees en de aardappelen op een bord.
  • circle-dashed 5.
    Stap
    Garneer het vlees met uienringen en breng op smaak met azijn en olie.
  •  
    Veel succes
Elisabeth Kompatscher
Boerin van de Roter Hahn Buschenschank
Fronthof in Völs am Schlern

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Fronthof
Markus Kompatscher  | Völs am Schlern
Boerencafé
Boerderijproducten Sauvignon, Zweigelt, Weißburgunder ..., bacon, boerenbrood ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(2 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?