Exclusieve veelzijdigheid van
meer dan 1.500 meter hoogte
Evenementen
Lekkernijen van de bergboerderij
Op een hoogte van meer dan 1.500 meter zijn de dagen koel en de nachten koud. Hier zijn planten en dieren genoegzaam, hier levert de pure natuur lekkernijen met een intens aroma. Ervaar 100% berglandbouw en leer kostbare ingrediënten uit de bergen om te toveren tot een smakelijk gerecht.
Op een hoogte van meer dan 1.500 meter zijn de dagen koel en de nachten koud. Hier zijn planten en dieren genoegzaam, hier levert de pure natuur lekkernijen met een intens aroma. Ervaar 100% berglandbouw en leer kostbare ingrediënten uit de bergen om te toveren tot een smakelijk gerecht.
Op een hoogte van meer dan 1.500 m groeien groenten, bessen en kruiden langzaam en ontwikkelen ze hun volle smaak. Gerechten met zuring, duizendblad of verbena worden daardoor bijzonder gewild en exclusief. Runderen, schapen en geiten genieten van de frisse berglucht en het sappige gras van de alpenweiden. Dit resulteert in vlees van onvergelijkbare kwaliteit en pittige alpenkaas. Deze gerechten worden vergezeld door aardse aardappelen en verse sla van kleine, steile akkers.
Lekkernijen van de berg
Voor puristen
Breng exclusieve smaakervaringen op je bord met exquise ingrediënten van een hoogte van meer dan 1.500 meter en laat je imponeren door spannende creaties.
Social Wall
Een persoonlijke inkijk op onze boerderijen
Persoonlijke perspectieven, echte verhalen en de mooiste foto’s van de boerderijen van Zuid-Tirol.
#loveroterhahn