Wild en lokaal,
seizoensgebonden en duurzaam.
Evenementen
Koken met de natuur
Heb je wel eens van de brave hendrik gehoord? Of ooit sparrentoppen gegeten? Veel dingen die als onkruid worden gezien, zijn in feite gezond, genezend en smakelijk. Tover verrassende gerechten op tafel met alle schatten die de bossen en weiden rond de boerderijen in Zuid-Tirol te bieden hebben – van kleurrijke alpenkruiden tot hoogwaardig wildvlees.
Heb je wel eens van de brave hendrik gehoord? Of ooit sparrentoppen gegeten? Veel dingen die als onkruid worden gezien, zijn in feite gezond, genezend en smakelijk. Tover verrassende gerechten op tafel met alle schatten die de bossen en weiden rond de boerderijen in Zuid-Tirol te bieden hebben – van kleurrijke alpenkruiden tot hoogwaardig wildvlees.
De boerenkeuken van Zuid-Tirol wordt gekenmerkt door een rijke culinaire traditie en verrast toch steeds weer met bijzondere geuren en smaken. De ingrediënten zijn vaak in het wild te vinden in de eigen tuin of tijdens de dagelijkse wandeling. Of het nu gaat om wilde kruiden, bessen, wortels of paddenstoelen, vakkundig gebruikt zal het eenvoudigste ingrediënt elke getrainde fijnproever verbazen. Met een speciaal tintje uit de natuur maken deze ingrediënten van elk gerecht een onvergetelijke culinaire ervaring.
Koken met de natuur
Voor wie graag experimenteert
Probeer nieuwe ingrediënten en smaakcombinaties uit en ontdek de culinaire schatten uit de bossen en van de weiden van Zuid-Tirol.
Social Wall
Een persoonlijke inkijk op onze boerderijen
Persoonlijke perspectieven, echte verhalen en de mooiste foto’s van de boerderijen van Zuid-Tirol.
#loveroterhahn