Eenvoudige gerechten
op een verfijnde manier geïnterpreteerd
Evenementen
Genieten uit de pan
Sinds mensenheugenis komt de boerenfamilie elke dag samen aan tafel om een maaltijd te delen. Of het nu gaat om eenvoudige gerechten op werkdagen of de maaltijden op zon- en feestdagen – de grote pan heeft zijn plaats in het midden van de tafel. De eenvoudige keuken wordt een culinair hoogtepunt. Oude geuren worden herontdekt, oude recepten worden innovatief geïnterpreteerd en traditionele en originele eenpansgerechten herleven.
Sinds mensenheugenis komt de boerenfamilie elke dag samen aan tafel om een maaltijd te delen. Of het nu gaat om eenvoudige gerechten op werkdagen of de maaltijden op zon- en feestdagen – de grote pan heeft zijn plaats in het midden van de tafel. De eenvoudige keuken wordt een culinair hoogtepunt. Oude geuren worden herontdekt, oude recepten worden innovatief geïnterpreteerd en traditionele en originele eenpansgerechten herleven.
De veelzijdigheid van de eenvoudige boerenkeuken wordt weerspiegeld in veel traditionele Zuid-Tiroolse gerechten. De knoedel bijvoorbeeld, die vroeger werd gebruikt voor restjes, heeft een vaste plaats veroverd als een populair gerecht of bijgerecht en is nu een integraal onderdeel van de Zuid-Tiroolse keuken. Of het nu gaat om bauerngröstl, muas of de aloude kaiserschmarrn, wat er in de pan gaat, wordt daarna met iedereen gedeeld. Meestal is er niet veel voor nodig om een speciaal gerecht te maken. Een handvol ingrediënten zorgt vaak voor de beste aha-erlebnissen op het bord.
Plezier uit de koekenpan
Voor nostalgici of nieuwsgierigen
Beleef bij ons heerlijke herinneringen en leer (een nieuwe) Zuid-Tiroolse traditionele keuken kennen.
Social Wall
Een persoonlijke inkijk op onze boerderijen
Persoonlijke perspectieven, echte verhalen en de mooiste foto’s van de boerderijen van Zuid-Tirol.
#loveroterhahn