&noscript=1 /> Koken met vlees uit Zuid-Tirol
 
Koken met vlees uit Zuid-Tirol
Koken met vlees uit Zuid-Tirol

Alle stukken vlees
smakelijk bereiden

Evenementen

Evenementen

Vlees - van kop tot teen

Vlees - van kop tot teen

Bewust vlees eten begint met het kopen bij lokale boerderijen waar de dieren geboren, vetgemest en verwerkt worden. Maar bewust vlees eten betekent ook dat je niet alleen de zogenaamde 'mooie delen' gebruikt, maar alles wat het dier te bieden heeft. Op een harmonieuze manier bereid onder ervaren begeleiding, krijgen zowel bekende als minder bekende delen hun grote podium op het bord. 

Bewust vlees eten begint met het kopen bij lokale boerderijen waar de dieren geboren, vetgemest en verwerkt worden. Maar bewust vlees eten betekent ook dat je niet alleen de zogenaamde 'mooie delen' gebruikt, maar alles wat het dier te bieden heeft. Op een harmonieuze manier bereid onder ervaren begeleiding, krijgen zowel bekende als minder bekende delen hun grote podium op het bord. 

Talrijke smakelijke vleesgerechten kenmerken de traditionele landelijke keuken in Zuid-Tirol, samen met de mediterrane invloeden. Of het nu lamsvlees is met Pasen of rosbief in de herfst, sommige speciale delen van het dier hebben meer tijd nodig om te garen, zodat ze echt smelten in de mond als je er daarna van geniet. 

Als alles van het dier wordt gebruikt, dan ook het orgaanvlees. Pens, paté of zwezerik – ook al lijken sommige gerechten op het eerste gezicht vreemd, in het juiste licht zijn deze specialiteiten des te indrukwekkender van smaak. De verschillende toepassingen maken de bereiding van de vleesgerechten tot een echte uitdaging. 

Lees meer Lees minder
100% vlees uit Zuid-Tirol

Dieren gehouden onder de
juiste omstandigheden,
die op de boerderij worden
geboren en opgroeien.

Alles is waardevol

Van kop tot teen, elk deel van het dier
is een speciaal onderdeel voor de keuken.

Minder is meer

Bewust genieten van vlees,
juist wanneer het
rechtstreeks van de boerderij komt.

Vlees – van kop tot teen

Vlees – van kop tot teen

Voor bewuste fijnproevers

Voor bewuste fijnproevers

 

Op deze evenementen kun je vlees op een nieuwe manier ontdekken. Je leert hoe je van het meest onbekende deel de sappigste delicatesse maakt.

Evenementen

Niets geschikts?

Ontdek onze andere formats van de Roter Hahn Kookschool en lees meer over wat de kookevenementen te bieden hebben.

Geef een cadeaubon

Op zoek naar het perfecte cadeau?

Array

Geef een cadeaubon

Op zoek naar het perfecte cadeau?

Geef een cadeaubon voor een kookevenement in de Roter Hahn Kookschool.

Geef een cadeaubon

Social Wall

Een persoonlijke inkijk op onze boerderijen

Persoonlijke perspectieven, echte verhalen en de mooiste foto’s van de boerderijen van Zuid-Tirol.

#loveroterhahn

In het prachtige Zuid-Tirol is de boodschap: laat je verwennen en verwen jezelf.

In deze boerderij kom je tot rust, zoek je naar evenwicht en ontdek je warmte en gezelligheid. In het prachtige Zuid-Tirol is de boodschap: laat je verwennen en verwen jezelf.

Els Hoebrechts, reisreporter.be

 Een rustig gelegen moderne boerderij waar je op heel wat zonuren kan rekenen en met een postkaartwaardig uitzicht.

Wij verbleven op één van de fantastische boerderijen van Rode Haan. Een rustig gelegen moderne boerderij waar je op heel wat zonuren kan rekenen en met een postkaartwaardig uitzicht.  

Margo, Gate Seventeen

Een boerderijvakantie in Zuid-Tirol is dé oplossing voor een reis met kids.

Samen met de boer gaven de kinderen hooi aan de koeien: avontuurlijk, stoffig én authentiek. Een boerderijvakantie in Zuid-Tirol is dé oplossing voor een reis met kids. 

Lisa Gabriëls, Libelle