Alle stukken vlees
smakelijk bereiden
Evenementen
Vlees - van kop tot teen
Bewust vlees eten begint met het kopen bij lokale boerderijen waar de dieren geboren, vetgemest en verwerkt worden. Maar bewust vlees eten betekent ook dat je niet alleen de zogenaamde 'mooie delen' gebruikt, maar alles wat het dier te bieden heeft. Op een harmonieuze manier bereid onder ervaren begeleiding, krijgen zowel bekende als minder bekende delen hun grote podium op het bord.
Bewust vlees eten begint met het kopen bij lokale boerderijen waar de dieren geboren, vetgemest en verwerkt worden. Maar bewust vlees eten betekent ook dat je niet alleen de zogenaamde 'mooie delen' gebruikt, maar alles wat het dier te bieden heeft. Op een harmonieuze manier bereid onder ervaren begeleiding, krijgen zowel bekende als minder bekende delen hun grote podium op het bord.
Talrijke smakelijke vleesgerechten kenmerken de traditionele landelijke keuken in Zuid-Tirol, samen met de mediterrane invloeden. Of het nu lamsvlees is met Pasen of rosbief in de herfst, sommige speciale delen van het dier hebben meer tijd nodig om te garen, zodat ze echt smelten in de mond als je er daarna van geniet.
Als alles van het dier wordt gebruikt, dan ook het orgaanvlees. Pens, paté of zwezerik – ook al lijken sommige gerechten op het eerste gezicht vreemd, in het juiste licht zijn deze specialiteiten des te indrukwekkender van smaak. De verschillende toepassingen maken de bereiding van de vleesgerechten tot een echte uitdaging.
Vlees – van kop tot teen
Voor bewuste fijnproevers
Op deze evenementen kun je vlees op een nieuwe manier ontdekken. Je leert hoe je van het meest onbekende deel de sappigste delicatesse maakt.
Social Wall
Een persoonlijke inkijk op onze boerderijen
Persoonlijke perspectieven, echte verhalen en de mooiste foto’s van de boerderijen van Zuid-Tirol.
#loveroterhahn