&noscript=1 /> Strauben - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Nagerecht

Strauben

Strauben

Vooral bij volksfeesten hoort de geur van Strauben, een zoete lekkernij van soezendeeg.
Margit Stabinger
Boerin van de Kinigerhof
Ingrediënten
4 personen
15 MIN.
  • 220 g
    bloem
  • 250 ml
    melk
  • 3
    eierdooier
  • 1 scheutje
    perenbrandewijn
  • beetje vanillesuiker
  • 50 g
    suiker
  • frituurolie
  • poedersuiker
  • vossenbessenjam
  • 3
    eiwitten
  • 1 snufje
    zout
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Strauben
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Bloem met de melk tot een gladde massa roeren, eigeel en snaps erdoorheen mengen.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Eiwit met zout loskloppen, suiker toevoegen en tot een vaste eiwitmassa opkloppen. Daarna door het deeg scheppen.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Bílky vyšlehejte se solí, přidejte cukr a vyšlehejte na sníh. Sníh podmíchejte do těsta.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    In een pan van ca. 25 cm Ø olie verhitten.
  • circle-dashed 5.
    Stap
    Met poedersuiker bestrooien en met rodebessenjam serveren.
  •  
    Veel succes
Margit Stabinger
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Kinigerhof in Sexten

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Kinigerhof flower flower flower flower
Paul Peter Stabinger   | Sexten
Veeteelt
ontbijt
Producthoek: melk, spek, gerookt rundvlees ...
Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken, Meewerken in de stal, Stalbezoek ...
4,5
"Zeer goed"
(5 beoordelingen)
Kamer v.a. 80€ per nacht
App. v.a. 160€ per nacht
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?