&noscript=1 /> Boerenbloedworst - Ricetta dell'Alto Adige Recept
 

Hoofdgerecht

Boerenbloedworst

Boerenbloedworst

De noodzaak om zoveel mogelijk van het dier te gebruiken heeft geleid tot de ontwikkeling van bloedworst: een favoriet gerecht bij het Törggelen.
Elisabeth Kompatscher
Boerin van de Fronthof
Ingrediënten
2 personen
60 MIN.
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Boerenbloedworst
  •  
    Veel succes
Elisabeth Kompatscher
Boerin van de Roter Hahn Buschenschank
Fronthof in Völs am Schlern

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Fronthof
Markus Kompatscher  | Völs am Schlern
Boerencafé
Boerderijproducten bacon, boerenbrood, buikspek, kaminwurzen (gerookte salami), pepermuntsiroop ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(2 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?