&noscript=1 /> Eierspätzle - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Eierspätzle

Eierspätzle

Spatzlen (pastasoort) worden gemaakt van eierdeeg. Hier worden ze bereid als voorgerecht in hun zuiverste vorm.
Annemarie Vallazza
Boerin van de Hofschank Lüch de Survisc
Ingrediënten
6 personen
30 MIN.
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Eierspätzle
  •  
    Veel succes
Annemarie Vallazza
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Lüch de Survisc in Wengen

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Lüch de Survisc
Vallazza  | Wengen
Hofschank
Boerderijproducten abrikozenjam, bacon, boter, braadworstjes, buikspek ...
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?