&noscript=1 /> Bessensiroop - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Dranken

Bessensiroop

Bessensiroop

Een vleugje zomer voor het hele jaar: met de bessensiroop kun je het heerlijke aroma van de bessen voor de winter opslaan.
Jessica Moser
Boerin van de Buschenschank Oberpartegger
Ingrediënten
ca. 4 liter
90 MIN.
  • 3 kg
    bessen (welke soort dan ook)
  • 1 l
    water
  • 400 g
    suiker
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Bessensiroop
  • circle-dashed 1.
    Stap
    De bessen samen met het water aan de kook brengen.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    De bessen vervolgens zeven, de suiker bij het sap doen en nogmaals opkoken.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Ten slotte de glazen vullen met de siroop.
  •  
    Veel succes
Jessica Moser
Boerin van de Roter Hahn Buschenschank
Oberpartegger in Villanders

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Oberpartegger
Kainzwaldner Johannes  | Villanders  (Eisacktal)
Boerencafé
Boerderijproducten Alpendenlikeur, Enzian, Grappa, Huisworst, Notenlikeur ...
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?