brood en banket
Maanzaadtaart
Maanzaadtaart
De papaver is een oude cultuurplant die vooral goed gedijt in bergachtige gebieden. Er kunnen veel heerlijke desserts mee worden bereid.
Annemarie Vallazza
Boerin van de Hofschank Lüch de Survisc
Ingrediënten
1 vorm
90 MIN.
-
200 gmaandzaad, gemalen
-
200 ggeraspte hazelnoot
-
200 gsuiker
-
200 gbloem
-
200 gboter
-
5eieren
-
2appels, geraspt
-
kaneel
-
kruidnagelpoeder
-
zout
Bereiding - Maanzaadtaart
-
1.StapBoter, suiker en eieren schuimig roeren.
-
2.StapBloem, maandzaad, hazelnoten, kruiden en de geraspte appel toevoegen.
-
3.StapIn een ingevette en met bloem bestoven vorm doen en ca. 1 uur op 180° bakken.
-
Veel succes