&noscript=1 /> Bauernbratl - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Hoofdgerecht

Bauernbratl (gestoofd varkensvlees met aardappelen)

Bauernbratl

In de loop der jaren is het boerengebraad een begeerd gerecht geworden bij speciale gelegenheden in de boerenwereld.
Elisabeth Kompatscher
Boerin van de Fronthof
Ingrediënten
4 personen
110 MIN.
  • 1,2 kg
    varkensvlees
  • zout, peper, knoflook, karwijzaad naar smaak
  • 4 el
    olie
  • 500 ml
    vleesbouillon
  • 1 kg
    aardappelen
  • 3
    wortels
  • koolsalade
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Bauernbratl (gestoofd varkensvlees met aardappelen)
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Wrijf het vlees in met zout, peper, knoflook en karwijzaad.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Verhit de olie in een braadpan, bak het vlees totdat het bruin is en schenk er wat bouillon overheen.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Voeg na 20 minuten de geschilde en in stukjes gesneden aardappelen en wortels toe. Schenk de rest van de bouillon eroverheen en laat alles ca. 1 uur in de oven stoven. Voeg indien nodig wat water toe.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Serveer met fijngesneden koolsalade.
  •  
    Veel succes
Elisabeth Kompatscher
Boerin van de Roter Hahn Buschenschank
Fronthof in Völs am Schlern

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Fronthof
Markus Kompatscher  | Völs am Schlern
Boerencafé
Boerderijproducten Sauvignon, Zweigelt, Weißburgunder ..., bacon, boerenbrood ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(2 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?