&noscript=1 /> Pepermuntsiroop - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Dranken

Pepermuntsiroop

Pepermuntsiroop

Met dit recept breng je het verfrissende aroma van pepermunt in het glas.
Anna Jocher
Boerin van de Frötscherhof
Ingrediënten
ca. 18 liter
240 MIN.
  • 10 l
    water
  • 1,5 l
    vers geperst citroensap
  • 10 handvol
    pepermuntbladeren
  • 6,6 kg
    rietsuiker
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Pepermuntsiroop
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Suiker oplossen in het water.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Pepermuntbladeren en citroensap toevoegen en doorroeren
  • circle-dashed 3.
    Stap
    2 dagen toegedekt laten staan
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Zeven, opkoken en heet bottelen
  •  
    Veel succes
Anna Jocher
Boerin van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
Frötscherhof in Brixen/St. Andrä

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Frötscherhof flower flower flower flower flower
Anna und Sepp Jocher  | Brixen  (Eisacktal)
Boerderij met biologische landbouw, Veeteelt, Fruitteelt, Akkerbouw, Groenteteelt, Bessenteelt
ontbijt
Boerderijwinkel: yoghurt, kaas, vlees ...
Agrarische aanbiedingen: Stalbezoek, Dagelijks leven op de boerderij meemaken, brot backen
5,0
"Uitstekend"
(47 beoordelingen)
Kamer v.a. 92€ per nacht
App. v.a. 155€ per nacht
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?