&noscript=1 /> Goulash met spekknoedels - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Hoofdgerecht

Sappige rundergoulash met spekknoedels en koolsla

Goulash met spekknoedels

De grote kunst van het koken van goulash? Het sappige rundvlees moet smelten op de tong. Vergezeld van een pittige saus en heerlijke knoedels.
Simone Klammer
Boerin van de Hofschank Ahner
Ingrediënten
4 personen
140 MIN.
  • 800 g
    rundvlees
  • 300 g
    uien, gesnipperd
  • olie om te bakken
  • 2 el
    tomatenpuree
  • rode wijn om af te blussen
  • vleesbouillon
  • paprikapoeder edelsüss
  • zout
  • paprikapoeder edelsüss
  • Voor het goulash-kruidenmengsel:
  • 1
    laurierblad
  • 1 el
    karwijzaad
  • 2
    teentjes knoflook
  • geraspte citroenschil
  • Recept afdrukken
    www.roterhahn.it
    Bereiding - Sappige rundergoulash met spekknoedels en koolsla
    • circle-dashed 1.
      Stap
      Het rundvlees in grote dobbelstenen snijden.
    • circle-dashed 2.
      Stap
      De gesnipperde ui in hete olie fruiten.
    • circle-dashed 3.
      Stap
      Het vlees aanbraden en tomatenpuree toevoegen.
    • circle-dashed 4.
      Stap
      Met een krachtige rode wijn afblussen, laten inkoken, zout en peper toevoegen.
    • circle-dashed 5.
      Stap
      De vleessoep eroverheen gieten en laten smoren.
    • circle-dashed 6.
      Stap
      De goulashkruiden fijnhakken en door de goulash mengen. Kooktijd: ca. 2 uur.
    • circle-dashed 7.
      Stap
      Tip: spekknoedels, polenta of gekookte aardappelen zijn goede bijgerechten, samen met een koolsalade.
    •  
      Veel succes
    Simone Klammer
    Boerin van de Roter Hahn Hofschank
    Ahner in Rodeneck

    Uit de keuken van de boer

    Een recept van ...

    Filter resetten
    Ahner flower flower flower flower
    Armin Klammer  | Rodeneck  (Eisacktal)
    Veeteelt
    ontbijt, halfpension
    Producthoek: melk, yoghurt, boter ...
    Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken, Meewerken in de stal, Stalbezoek ...
    4,9
    "Zeer goed"
    (8 beoordelingen)
    Kamer v.a. 150€ per nacht
    Je zoekresultaat
    Meer recepten

    Heb je de smaak te pakken?