&noscript=1 /> Goulash met spekknoedels - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Hoofdgerecht

Sappige rundergoulash met spekknoedels en koolsla

Goulash met spekknoedels

De grote kunst van het koken van goulash? Het sappige rundvlees moet smelten op de tong. Vergezeld van een pittige saus en heerlijke knoedels.
Simone Klammer
Boerin van de Hofschank Ahner
Ingrediënten
4 personen
140 MIN.
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Sappige rundergoulash met spekknoedels en koolsla
  •  
    Veel succes
Simone Klammer
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Ahner in Rodeneck

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Ahner flower flower flower flower
Armin Klammer  | Rodeneck  (Eisacktal)
Veeteelt
ontbijt, halfpension
Producthoek: melk, yoghurt, boter ...
Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken, Meewerken in de stal, Stalbezoek ...
4,9
"Zeer goed"
(8 beoordelingen)
Kamer v.a. 156€ per nacht
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?