&noscript=1 /> Oberpartegger - Boerencafé in Villanders
 
Oberpartegger
Boerencafé in Villanders
Kainzwaldner Johannes Unter St. Stefan 7
T +39 0472 847869 oberpartegger@gmail.com
Boerencafé
Dat wordt verwerkt op de boerderij:

Alpendenlikeur, Enzian, Grappa, Huisworst, Notenlikeur ...

Beschrijving boerderij
De ‘buschenschank’ is vrijwel volledig zelfverzorgend. In de twee boerenkamers kunt u genieten van vlees, spek, worst en ‘surfleisch’ (gepekeld varkensvlees) dat op de boerderij zelf is geslacht en verwerkt. De eigen geproduceerde wijn en de grote variatie aan seizoenproducten van de eigen boerderij ronden het prettige verblijf op de Oberpartegger af.
Bauer Hannes Kainzwaldner
heet je hartelijk welkom!
oberpartegger@gmail.com
Telefoon +39 0472 847869
mobiel +39 340 8269291
Openingstijden
Herfst
01.09.2024 - 19.12.2024
Maandag 18 , Dienstag 17 , Mi - Vr 18 , Sa - Zo 12
Geen sluitingsdag
Voorjaar
01.03.2025 - 31.05.2025
Ma - Za 17 , Zondag 13
Geen sluitingsdag
Proefruimte
historische boerenkamer met 40 zitplaatsen
veranda/overdekt terras met 30 zitplaatsen
Terras met 50 zitplaatsen
Eten en drinken bij de Oberpartegger
Belangrijke informatie over het proeflokaal
Speciale keuken
  • glutenvrije gerechten
  • lactosevrije gerechten
  • vegetarische gerechten
Speciale aanbiedingen
  • geschikt voor familiefeesten
  • WiFi
  • Drempelvrij
  • Kinderspeelplaats
  • ligt aan wandelpaden
  • rondleiding op de boerderij op aanvraag mogelijk
Duurzaam café
  • Laadplaats voor e-bikes
  • Energiewinning uit hout: houtblokverwarming
  • Zonne-energie: thermische zonne-energieinstallatie
Locatie & wandelsuggesties
In de omgeving
  • naar het fietspad
    1 km
  • dichtstbijzijnde bushalte
    800 m
Oberpartegger
in Villanders ligt op
600 meter boven zeeniveau.
Boerderijbeoordelingen
Nog geen beoordelingen
(0 beoordelingen)
Bewertung Oberpartegger
Ich komme zum Oberpartegger seit 1973, damals noch im alten Bauernhof, ohne Zufahrtsstraße.
Bei der Rosmarie und beim Sepp passt alles.
Und der Jungbauer Hannes macht vorzügliche Weine.
In den vielen Jahren ist das Niveau immer gestiegen, und die
...
op 25. Juli 2017 door Thommy Müller
5,0 "Uitstekend"