Oberpartegger
Boerencafé in Villanders
Kainzwaldner Johannes
Unter St. Stefan 7
T +39 0472 847869
oberpartegger@gmail.com
Boerencafé
Dat wordt verwerkt op de boerderij:
Alpendenlikeur, Enzian, Grappa, Huisworst, Notenlikeur ...
Beschrijving boerderij
De ‘buschenschank’ is vrijwel volledig zelfverzorgend. In de twee boerenkamers kunt u genieten van vlees, spek, worst en ‘surfleisch’ (gepekeld varkensvlees) dat op de boerderij zelf is geslacht en verwerkt. De eigen geproduceerde wijn en de grote variatie aan seizoenproducten van de eigen boerderij ronden het prettige verblijf op de Oberpartegger af.
Bauer Hannes Kainzwaldner
heet je hartelijk welkom!
Openingstijden
Herfst
01.09.2024 - 19.12.2024
Maandag 18 ,
Dienstag 17 ,
Mi - Vr 18 ,
Sa - Zo 12
Geen sluitingsdag
Voorjaar
01.03.2025 - 31.05.2025
Ma - Za 17 ,
Zondag 13
Geen sluitingsdag
Proefruimte
historische boerenkamer
met
40
zitplaatsen
veranda/overdekt terras
met
30
zitplaatsen
Terras
met
50
zitplaatsen
Eten en drinken bij de Oberpartegger
Belangrijke informatie over het proeflokaal
Speciale keuken
- glutenvrije gerechten
- lactosevrije gerechten
- vegetarische gerechten
Speciale aanbiedingen
- geschikt voor familiefeesten
- WiFi
- Drempelvrij
- Kinderspeelplaats
- ligt aan wandelpaden
- rondleiding op de boerderij op aanvraag mogelijk
Duurzaam café
- Laadplaats voor e-bikes
- Energiewinning uit hout: houtblokverwarming
- Zonne-energie: thermische zonne-energieinstallatie
Locatie & wandelsuggesties
In de omgeving
-
naar het fietspad1 km
-
dichtstbijzijnde bushalte800 m