&noscript=1 /> Advocaat - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Dranken

Advocaat

Advocaat

Eierlikeur is een echte traktatie wanneer hij warm wordt gedronken. Voor een goede kwaliteit is het raadzaam verse scharreleieren te gebruiken.
Jessica Moser
Boerin van de Buschenschank Oberpartegger
Ingrediënten
2 liter
120 MIN.
  • 750 ml
    melk
  • 500 g
    suiker
  • 4 pakje
    zakje vanillesuiker
  • 6
    eieren
  • 250 ml
    hoogalcoholische drank
  • 250 ml
    slagroom
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Advocaat
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Breng de melk met de suiker en de vanillesuiker aan de kook en laat 15 minuten koken. Laat de melk vervolgens afkoelen.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Breng de melk met de suiker en de vanillesuiker aan de kook en laat 15 minuten koken. Laat de melk vervolgens afkoelen.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Voeg de alcohol en de ongeklopte slagroom toe.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Doe de advocaat over in flessen en zet deze in de koelkast.
  •  
    Veel succes
Jessica Moser
Boerin van de Roter Hahn Buschenschank
Oberpartegger in Villanders

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Oberpartegger
Kainzwaldner Johannes  | Villanders  (Eisacktal)
Boerencafé
Boerderijproducten Alpendenlikeur, Enzian, Grappa, Huisworst, Notenlikeur ...
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?