Dranken
Advocaat
Advocaat
Eierlikeur is een echte traktatie wanneer hij warm wordt gedronken. Voor een goede kwaliteit is het raadzaam verse scharreleieren te gebruiken.
Jessica Moser
Boerin van de Buschenschank Oberpartegger
Ingrediënten
2 liter
120 MIN.
-
750 mlmelk
-
500 gsuiker
-
4 pakjezakje vanillesuiker
-
6eieren
-
250 mlhoogalcoholische drank
-
250 mlslagroom
Bereiding - Advocaat
-
1.StapBreng de melk met de suiker en de vanillesuiker aan de kook en laat 15 minuten koken. Laat de melk vervolgens afkoelen.
-
2.StapBreng de melk met de suiker en de vanillesuiker aan de kook en laat 15 minuten koken. Laat de melk vervolgens afkoelen.
-
3.StapVoeg de alcohol en de ongeklopte slagroom toe.
-
4.StapDoe de advocaat over in flessen en zet deze in de koelkast.
-
Veel succes