&noscript=1 /> Zure zult - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Zure zult

Zure zult

Boeren hebben altijd het hele dier gebruikt en zelfs van minder bekende stukken vlees iets lekkers gemaakt.
Martina Fieg
Boerin an de Buschenschank Rauthof
Ingrediënten
MIN.
  • 1
    kalfskop
  • azijn
  • olie
  • zout, peper
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Zure zult
  • circle-dashed 1.
    Stap
    De kalfskop zelf of door de slager in dunne plakken laten snijden en op een bord of schotel leggen.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    De ui schillen en in dobbelsteentjes of plakjes snijden.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    De plakken kalfskop met ui, azijn, olie, zout en peper serveren.
  •  
    Veel succes
Fieg
Boerin van de Roter Hahn Buschenschank
Rauthof in Meran

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Rauthof
Martina Fieg  | Meran
Boerencafé
Boerderijproducten Cacciatore salami, Lardo, Sopressa, Wijn, Zuurkool ...
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?