&noscript=1 /> Kaiserschmarrn - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Nagerecht

Kaiserschmarrn

Kaiserschmarrn

De klassieker uit de tijd van de k.u.k.-monarchie is ook op de boerderijen van Zuid-Tirol bewaard gebleven en geniet grote populariteit.
Christina Hecher
Boerin van de Vakantie op de boerderij Kofler zwischen den Wänden
Ingrediënten
4 personen
15 MIN.
  • 5
    eieren
  • 600 ml
    melk
  • 1 snufje
    zout
  • 500 g
    bloem
  • boter om te bakken
  • Opdienen:
  • poedersuiker
  • 4 el
    appelmoes
  • 4 el
    vossenbessenjam
  • Recept afdrukken
    www.roterhahn.it
    Bereiding - Kaiserschmarrn
    • circle-dashed 1.
      Stap
      Doe de eieren, de melk en het zout in een kom en klop met een garde tot een schuimige massa.
    • circle-dashed 2.
      Stap
      Voeg de bloem toe en roer goed door.
    • circle-dashed 3.
      Stap
      Verhit de boter in een pan, schep het deeg erin en bak op een laag vuur tot de onderkant lichtbruin is.
    • circle-dashed 4.
      Stap
      Draai de ‘pannenkoek’ regelmatig om tot hij aan beide kanten lichtbruin is. Trek hem vervolgens met behulp van twee vorken of spatels in kleine stukjes.
    • circle-dashed 5.
      Stap
      Verdeel de kaiserschmarrn over de borden, bestrooi met poedersuiker en serveer met vossenbessenjam en appelmoes.
    •  
      Veel succes
    Christina Hecher
    Boerin van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
    Kofler zwischen den Wänden in Sand in Taufers

    Uit de keuken van de boer

    Een recept van ...

    Filter resetten
    Kofler zwischen den Wänden flower flower flower
    Christina Hecher  | Sand in Taufers
    Veeteelt
    ontbijt
    Producten van de boerderij: melk, eieren, honing ...
    Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken
    5,0
    "Zeer goed"
    (4 beoordelingen)
    App. v.a. 70€ per nacht
    Je zoekresultaat
    Meer recepten

    Heb je de smaak te pakken?