&noscript=1 /> Wijnsoep - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Wijnsoep

Wijnsoep

Er wordt gezegd dat wijnsoepen al in de Romeinse tijd bestonden, vooral om de zieken op krachten te laten komen.
Ingrediënten
4 personen
30 MIN.
  • broodblokjes van een oud broodje
  • 1 el
    boter
  • beetje kaneel
  • 500 ml
    sterke vleessoep
  • 5
    eierdooier
  • 250 ml
    slagroom
  • 250 ml
    witte wijn (Chardonnay)
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Wijnsoep
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Bak de broodblokjes in boter aan en bestrooi ze met kaneel.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Klop de hete vleessoep met de eidooiers, room en witte wijn in een pan op een laag vuur tot een romig mengsel.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Giet in voorverwarmde soepkommen en bestrooi met een paar broodblokjes en wat kaneel.
  •  
    Veel succes
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?