&noscript=1 /> Bietengnocchi - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Bietengnocchi

Bietengnocchi

Rode bieten zijn gezond, veelzijdig en gemakkelijk te bewaren. Ze zijn dan ook een populaire groente op de boerderijen in Zuid-Tirol.
Christine Schrott
Boerin van de farm Oberpalwitter
Ingrediënten
4 personen
50 MIN.
  • 50 g
    geraspte rode biet
  • 250 g
    ricotta
  • 2
    eieren
  • 2 el
    broodkruim
  • 2 el
    tarwe- of speltmeel
  • 1 snufje
    zout
  • wildekruidensalade
  • Parmezaanse kaas
  • gesmolten boter
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Bietengnocchi
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Meng alle ingrediënten en kneed ze snel tot een deeg.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Laat het deeg een half uur in de koelkast rusten.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Laat het deeg een half uur in de koelkast rusten. Vorm gnocchi en laat ze in een grote pan met water en zout 10 minuten zachtjes koken.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Serveer de gnocchi met de gemengde salade, Parmezaanse kaas en gesmolten boter.
  •  
    Veel succes
Christine Schrott
Boerin van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
Oberpalwitter

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Oberpalwitter flower flower flower flower
Christine und Helmut Lageder  | Barbian  (Eisacktal)
Boerderij met biologische landbouw, Veeteelt
Boerderijwinkel: vlees, eieren, vruchtenspreads ...
Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken, Hooien meebeleven, Rondleiding boerderij ...
5,0
"Zeer goed"
(17 beoordelingen)
App. v.a. 70€ per nacht
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?