Voorgerecht
Bietengnocchi
Bietengnocchi
Rode bieten zijn gezond, veelzijdig en gemakkelijk te bewaren. Ze zijn dan ook een populaire groente op de boerderijen in Zuid-Tirol.

Christine Schrott
Boerin van de farm Oberpalwitter
Ingrediënten
4 personen
50 MIN.
-
50 ggeraspte rode biet
-
250 gricotta
-
2eieren
-
2 elbroodkruim
-
2 eltarwe- of speltmeel
-
1 snufjezout
-
wildekruidensalade
-
Parmezaanse kaas
-
gesmolten boter
Bereiding - Bietengnocchi
-
1.
StapMeng alle ingrediënten en kneed ze snel tot een deeg. -
2.
StapLaat het deeg een half uur in de koelkast rusten. -
3.
StapLaat het deeg een half uur in de koelkast rusten. Vorm gnocchi en laat ze in een grote pan met water en zout 10 minuten zachtjes koken. -
4.
StapServeer de gnocchi met de gemengde salade, Parmezaanse kaas en gesmolten boter. -
Veel succes
