&noscript=1 /> Spekrolletjes - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Spekrolletjes

Spekrolletjes

Een hartig voorgerecht met een mediterraan tintje: verse kwark met gedroogde tomaten en basilicum omwikkeld met mals boerenspek.
Waltraud Ladurner Pixner
Boerin van de Gasserhof
Ingrediënten
4 personen
30 MIN.
  • 500 g
    kwark
  • zout, peper
  • 60 g
    ingelegde, gedroogde tomaten
  • verse basilicum
  • 10
    plakken spek
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Spekrolletjes
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Breng de kwark op smaak met zout en peper en meng met de gedroogde tomaten en de fijn gesneden basilicum.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Bestrijk de plakken spek met het kwarkmengsel en rol op.
  •  
    Veel succes
Waltraud Ladurner Pixner
Boerin van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
Gasserhof in Kuans
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?