&noscript=1 /> Polenta met kaas en spek - recepten van Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Polenta met kaas en spek

Polenta met kaas en spek

Plent werd vroeger op veel boerderijen geteeld, maar werd daarna verdrongen door de fruitteelt. Nu beleeft het een culinaire renaissance.
Christian & Mariagrazia Giovanett
Boeren van de Boerderij Römerhof
Ingrediënten
4-5 mensen
75 MIN.
  • 2 l
    water
  • 1 el
    zout
  • 500 g
    polentameel van de Römerhof
  • spek naar believen
  • kaas naar believen
  • paprika naar believen
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Polenta met kaas en spek
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Het water met een el zout aan de kook brengen.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Vodu se lžící soli přiveďte k varu.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Hier kan spek en kaas of ook paprika naar wens bij geserveerd worden.
  •  
    Veel succes
Christian & Mariagrazia Giovanett
Boeren van Roter Hahn kwaliteitsproducten
Römerhof in Tramin
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?