&noscript=1 /> Mueslireep - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

brood en banket

Mueslireep

Mueslireep

Een mueslireep op basis van honing, gedroogd fruit, noten en zaden is ideaal om te eten tijdens een bergtocht of als tussendoortje.
Paula Kompatscher
Boerin van de Funtnatscherhof
Ingrediënten
voor 30 stuks
45 MIN.
  • 550 g
    walnoten, amandelen, hazelnoten, cashewnoten (grof hakken)
  • 250 g
    havervlokken, grof of vers geplet
  • 100 g
    rozijnen
  • 100 g
    sesamzaad, lijnzaad, chiazaad, pompoenzaad
  • 50 g
    volkorenmeel
  • 250 g
    gedroogd fruit (abrikozen, peren, pruimen, dadels, veenbessen...)
  • beetje kaneel
  • 5
    eieren
  • 1
    honing
  • 1 el
    kokosvet (hoeft niet)
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Mueslireep
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Meng noten, havervlokken, sultana's, zaden, volkorenmeel, gedroogde vruchten en kaneel goed door elkaar.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Klop de eieren schuimig met de honing en vermeng dit goed met het notenmengsel.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Uitstrijken op een bakplaat met bakpapier en goed aandrukken (1-2 cm dik).
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Bakken op 180° C gedurende ongeveer 20 min.
  • circle-dashed 5.
    Stap
    Snijd er repen van terwijl het baksel nog warm is, laat afkoelen en bewaar de repen in een koektrommel.
  •  
    Veel succes
Paula Kompatscher
Boerin van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
Funtnatscherhof in Völs am Schlern

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Funtnatscherhof flower flower flower flower
Paula und Thomas Kompatscher  | Völs am Schlern
Veeteelt
Producthoek: melk, yoghurt, eieren ...
Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken, Meewerken in de stal, Stalbezoek ...
5,0
"Uitstekend"
(48 beoordelingen)
online te boeken
App. v.a. 135€ per nacht
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?