&noscript=1 /> Lebkuchen - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

brood en banket

Lebkuchen (soort taaitaai)

Lebkuchen

Zuid-Tiroolse peperkoek wordt gemaakt met honing. Het aroma van deze heerlijk gekruide koeken maakt van de advent een heel bijzondere tijd.
Bernadette Bachmann
Boerin van de Stoffnerhof
Ingrediënten
50 stuks
45 MIN.
  • 300 g
    roggemeel
  • 100 g
    suiker
  • 2
    eieren
  • 2 el
    honing
  • 1/2 el
    baksoda
  • 1/2 tl
    kaneel
  • 1/2 tl
    kruidnagelpoeder
  • 1 snufje
    zout
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Lebkuchen (soort taaitaai)
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Alle ingrediënten tot een deeg kneden en een nacht bij kamertemperatuur laten staan.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Daarna het deeg ongeveer 5 mm dik uitrollen en de peperkoek uitsteken.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Vervolgens op 220° C (boven- en onderwarmte) ca. 5 min bakken.
  •  
    Veel succes
Bernadette Bachmann
Boerin van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
Stoffnerhof in Welsberg-Taisten

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Stoffnerhof flower flower flower flower
Paul Bachmann  | Welsberg-Taisten
Veeteelt
ontbijt
Producthoek: melk, yoghurt, kaas ...
Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken, Meewerken in de stal, Stalbezoek ...
5,0
"Uitstekend"
(112 beoordelingen)
App. v.a. 75€ per nacht
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?