&noscript=1 /> Kruidengnocchi - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Kruidengnocchi

Kruidengnocchi

Een snufje lente op het bord! Ideaal voor wie niet genoeg kan krijgen van verse kruiden uit de tuin.
Andrea Müller
Boerin van de Pirchhof
Ingrediënten
4 personen
50 MIN.
  • 150 g
    oud wittebrood
  • 75 g
    boter
  • 375 ml
    melk
  • 1 snufje
    kruidenzout
  • 1 snufje
    nootmuskaat
  • 180 g
    tarwegriesmeel
  • 3
    eieren
  • 4 el
    peterselie, bieslook, majoraan
  • 2 tl
    gedroogde kruiden
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Kruidengnocchi
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Rooster het broodkruim in de boter en haal vervolgens de pan van het vuur.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Breng de melk aan de kook, voeg het kruidenzout en de nootmuskaat toe. Voeg onder voortdurend roeren langzaam het griesmeel toe tot het een dikke pap wordt.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Meng de eieren, het broodkruim en de gehakte kruiden door de griesmeelpap en laat dit 30 minuten afgedekt rusten.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Vorm gnocchi van de het griesmeeldeeg en laat ze 20 minuten zachtjes koken in water met een snufje zout.
  • circle-dashed 5.
    Stap
    Serveer de knoedels met bruine boter en gedroogde kruiden.
  •  
    Veel succes
Andrea Müller
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Pirchhof in Naturns

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Pirchhof
Erich Müller  | Naturns
Hofschank
Boerderijproducten Bündnerfleisch, aardbeienjam, abrikozenjam, bacon, buikspek ...
4,9
"Ausgezeichnet"
(5 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?