Voorgerecht
Kruidengnocchi
Kruidengnocchi
Een snufje lente op het bord! Ideaal voor wie niet genoeg kan krijgen van verse kruiden uit de tuin.

Andrea Müller
Boerin van de Pirchhof
Ingrediënten
4 personen
50 MIN.
-
150 goud wittebrood
-
75 gboter
-
375 mlmelk
-
1 snufjekruidenzout
-
1 snufjenootmuskaat
-
180 gtarwegriesmeel
-
3eieren
-
4 elpeterselie, bieslook, majoraan
-
2 tlgedroogde kruiden
Bereiding - Kruidengnocchi
-
1.
StapRooster het broodkruim in de boter en haal vervolgens de pan van het vuur. -
2.
StapBreng de melk aan de kook, voeg het kruidenzout en de nootmuskaat toe. Voeg onder voortdurend roeren langzaam het griesmeel toe tot het een dikke pap wordt. -
3.
StapMeng de eieren, het broodkruim en de gehakte kruiden door de griesmeelpap en laat dit 30 minuten afgedekt rusten. -
4.
StapVorm gnocchi van de het griesmeeldeeg en laat ze 20 minuten zachtjes koken in water met een snufje zout. -
5.
StapServeer de knoedels met bruine boter en gedroogde kruiden. -
Veel succes
