Voorgerecht
Kruidengnocchi
Kruidengnocchi
Een snufje lente op het bord! Ideaal voor wie niet genoeg kan krijgen van verse kruiden uit de tuin.
Andrea Müller
Boerin van de Pirchhof
Ingrediënten
4 personen
50 MIN.
-
150 goud wittebrood
-
75 gboter
-
375 mlmelk
-
1 snufjekruidenzout
-
1 snufjenootmuskaat
-
180 gtarwegriesmeel
-
3eieren
-
4 elpeterselie, bieslook, majoraan
-
2 tlgedroogde kruiden
Bereiding - Kruidengnocchi
-
1.StapRooster het broodkruim in de boter en haal vervolgens de pan van het vuur.
-
2.StapBreng de melk aan de kook, voeg het kruidenzout en de nootmuskaat toe. Voeg onder voortdurend roeren langzaam het griesmeel toe tot het een dikke pap wordt.
-
3.StapMeng de eieren, het broodkruim en de gehakte kruiden door de griesmeelpap en laat dit 30 minuten afgedekt rusten.
-
4.StapVorm gnocchi van de het griesmeeldeeg en laat ze 20 minuten zachtjes koken in water met een snufje zout.
-
5.StapServeer de knoedels met bruine boter en gedroogde kruiden.
-
Veel succes