&noscript=1 /> Krapfen met perenvulling - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Krapfen met vulling van gedroogde peren

Krapfen met perenvulling

Omdat peren niet lang houdbaar zijn, werden ze van oudsher op boerderijen gedroogd. In gedroogde vorm worden ze "Kloatzen" genoemd.
Theresia Hofer
Boerin van de Puntschuhof
Ingrediënten
20-30 stuks
180 MIN.
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Krapfen met vulling van gedroogde peren
  •  
    Veel succes

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Puntschuhof flower flower flower
Armin Hofer  | Kastelruth
Veeteelt
ontbijt
Producten van de boerderij: melk, eieren, kruiden ...
Agrarische aanbiedingen: hooien meebeleven, stalbezoek, meewerken in de stal ...
4,9
"Zeer goed"
(12 beoordelingen)
App. v.a. 65€ per nacht
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?