&noscript=1 /> Kastanjesoep - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Kastanjesoep

Kastanjesoep

Kastanjes of "Keschtn", zoals de Zuid-Tirolers zeggen, maakten altijd al een belangrijk onderdeel uit van de boerenkost.
Franz Schwarz
Boer van de Buschenschank Oberlegar
Ingrediënten
4 personen
60 MIN.
  • 300 g
    kastanjes, gedroogd of geroosterd
  • 1 handvol
    wortelgroenten: ui, selderij, wortel
  • 1 el
    olie
  • 1 l
    water
  • suiker
  • zout
  • kaneel
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Kastanjesoep
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Kastanjes een nacht weken in water en daarna afgieten.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Kastanjes indien nodig van de dunne huid ontdoen.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Kastanjes en groenten samen met 1 l water 1 1/2 uur laten koken.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Aan het eind van de kooktijd met zout, suiker en kaneel kruiden.
  • circle-dashed 5.
    Stap
    De soep pureren en op smaak brengen.
  •  
    Veel succes
Franz Schwarz
Boer van de Roter Hahn Buschenschank
Oberlegar in Terlan

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Oberlegar
Franz Schwarz  | Terlan  (Bozen en omgeving)
Boerencafé
Boerderijproducten Vernatsch, Sauvignon, Kruidenstroop, aalbessensiroop, abrikozenjam ...
4,0
"Super"
(3 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?