&noscript=1 /> Koolsalade - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Koolsalade

Koolsalade

Een klassieker uit de Zuid-Tiroolse boerenkeuken die ook een flinke portie vitaminen levert voor de winter.
Andrea Müller
Boerin van de Pirchhof
Ingrediënten
4 personen
15 MIN.
  • 1
    kleine witte kool (ca. 1/2 kg)
  • karwijzaad
  • zout
  • azijn en olie
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Koolsalade
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Verwijder de buitenste bladeren van de witte kool. Snijd de kool in vieren, verwijder de harde kern en snijd de kool zeer fijn (bij voorkeur met een schaaf of de keukenmachine).
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Doe de gesneden kool in een schaal en voeg zout toe, zodat de kool zacht wordt.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Meng er vervolgens azijn, olie en karwijzaad door en laat de smaken even intrekken.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    "Variant: Koolsalade met spek
  •  
    Veel succes
Andrea Müller
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Pirchhof in Naturns

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Pirchhof
Erich Müller  | Naturns
Hofschank
Boerderijproducten Bündnerfleisch, aardbeienjam, abrikozenjam, bacon, buikspek ...
4,9
"Ausgezeichnet"
(5 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?

Tirtlen

40 MIN.
Voorgerecht