Voorgerecht
Spinazienoedels
Spinazienoedels
Een heel eenvoudig recept voor de groene Spatzlen, waar niet alleen kinderen dol op zijn en die vooral lekker smaken met verse spinazie.
Annemarie Vallazza
Boerin van de Hofschank Lüch de Survisc
Ingrediënten
6 persoon
30 MIN.
-
120 grauwe spinazie
-
1teentje knoflook
-
3eieren
-
300 - 400 mlmelk
-
200 gbloem
-
zout
-
parmezaanse kaas
-
boter
-
nootmuskaat (geraspt)
Bereiding - Spinazienoedels
-
1.StapEerst de rauwe spinazie met de knoflook mixen en er daarna de eieren, de melk en wat nootmuskaat bij doen.
-
2.StapNejprve v mixéru smíchejte syrový špenát se stroužkem česneku a poté přidejte vejce, mléko a trochu muškátového oříšku.
-
3.StapNu de spinaziemassa onder voortdurend roeren met een deegschaaf in kokend water met zout laten gllijden.
-
4.StapDe noedels kort opkoken tot ze boven komen drijven en daarna met parmezaanse kaas en boter opdienen.
-
Veel succes