&noscript=1 /> Spinazienoedels - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Spinazienoedels

Spinazienoedels

Een heel eenvoudig recept voor de groene Spatzlen, waar niet alleen kinderen dol op zijn en die vooral lekker smaken met verse spinazie.
Annemarie Vallazza
Boerin van de Hofschank Lüch de Survisc
Ingrediënten
6 persoon
30 MIN.
  • 120 g
    rauwe spinazie
  • 1
    teentje knoflook
  • 3
    eieren
  • 300 - 400 ml
    melk
  • 200 g
    bloem
  • zout
  • parmezaanse kaas
  • boter
  • nootmuskaat (geraspt)
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Spinazienoedels
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Eerst de rauwe spinazie met de knoflook mixen en er daarna de eieren, de melk en wat nootmuskaat bij doen.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Nejprve v mixéru smíchejte syrový špenát se stroužkem česneku a poté přidejte vejce, mléko a trochu muškátového oříšku.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Nu de spinaziemassa onder voortdurend roeren met een deegschaaf in kokend water met zout laten gllijden.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    De noedels kort opkoken tot ze boven komen drijven en daarna met parmezaanse kaas en boter opdienen.
  •  
    Veel succes
Annemarie Vallazza
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Lüch de Survisc in Wengen

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Lüch de Survisc
Vallazza  | Wengen
Hofschank
Boerderijproducten abrikozenjam, bacon, boter, braadworstjes, buikspek ...
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?