&noscript=1 /> Broodsoep - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Broodsoep

Broodsoep

Een oud boerengerecht met weinig ingrediënten, snel klaar en vooral in de winter heerlijk verwarmend.
Daniela Kaserer
Boerin van de Hofschank Niedermair
Ingrediënten
4 personen
15 MIN.
  • 1
    hard Vinschger paarlbrood, in dobbelsteentjes gehakt
  • 1 l
    hete vleesbouillon of rundvleessoep
  • bieslook, fijngesneden
  • gekookt rundvlees, in reepjes gesneden
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Broodsoep
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Bieslook erbij en heet serveren.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    De harde dobbelsteentjes brood en het gekookte rundvlees in een soepbord doen en de hete vleessoep erbij gieten.
  •  
    Veel succes
Daniela Kaserer
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Niedermair in Kastelbell/Tschars

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Niedermair
Reinhard Kaserer  | Kastelbell-Tschars  (Vinschgau)
Hofschank
Boerderijproducten Bündner vlees, Schouderspek, Vinschgau Paarl brood, Zuurkool, abrikozenjam ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(3 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?