&noscript=1 /> Boerenbloedworst - Ricetta dell'Alto Adige Recept
 

Hoofdgerecht

Boerenbloedworst

Boerenbloedworst

De noodzaak om zoveel mogelijk van het dier te gebruiken heeft geleid tot de ontwikkeling van bloedworst: een favoriet gerecht bij het Törggelen.
Elisabeth Kompatscher
Boerin van de Fronthof
Ingrediënten
2 personen
60 MIN.
  • 1 l
    varkensbloed
  • 300 g
    oud wittebrood
  • 1 tl
    zout
  • 2 tl
    peper
  • 1 tl
    majoraan
  • 1
    teentje knoflook
  • runderdarm
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Boerenbloedworst
  • circle-dashed 1.
    Stap
    De ingrediënten in een diepe schaal of een grote kom goed vermengen tot een vloeibare massa.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    De afgebonden runderdarm met behulp van een worstvuller (of bijv. een trechter) met het mengsel vullen. De laatste centimeters niet vullen, omdat het vulsel tijdens het koken uitzet, vervolgens vastbinden.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    De boerenbloedworst in heet water ca. 30 minuten laten sudderen (let op: het water mag niet koken).
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Bij voorkeur met zuurkool en gekookte aardappelen serveren.
  •  
    Veel succes
Elisabeth Kompatscher
Boerin van de Roter Hahn Buschenschank
Fronthof in Völs am Schlern

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Fronthof
Markus Kompatscher  | Völs am Schlern
Boerencafé
Boerderijproducten Sauvignon, Zweigelt, Weißburgunder ..., bacon, boerenbrood ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(2 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?