&noscript=1 /> Asperges met Bozner saus - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Hoofdgerecht

Asperges met Bozner saus

Asperges met Bozner saus

In Zuid-Tirol worden elk jaar 65 ton witte asperges geoogst. Met Bolzanosaus en ham vormen ze de populairste aspergeschotel.
Franz Schwarz
Boer van de Buschenschank Oberlegar
Ingrediënten
2 personen
40 MIN.
  • 500 g
    asperges
  • 6
    eieren
  • zout
  • olijfolie
  • appelazijn
  • 1 el
    bieslook, fijngesneden
  • peper
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Asperges met Bozner saus
  • circle-dashed 1.
    Stap
    De asperges schillen en in het licht kokende water leggen met zout, suiker, citroen en boter. Ongeveer 10 min koken.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Voor de Bozner saus de eieren 8 min laten koken, pellen en met een vork fijndrukken.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Zout, peper, olie, appelazijn en bieslook erbij doen en mengen.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Serveren.
  •  
    Veel succes
Franz Schwarz
Boer van de Roter Hahn Buschenschank
Oberlegar in Terlan

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Oberlegar
Fam. Schwarz  | Terlan  (Bozen en omgeving)
Boerencafé
Boerderijproducten Vernatsch, Sauvignon, Kruidenstroop, aalbessensiroop, abrikozenjam ...
4,0
"Super"
(3 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?