&noscript=1 /> Wijnsoep - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Wijnsoep

Wijnsoep

Er wordt gezegd dat wijnsoepen al in de Romeinse tijd bestonden, vooral om de zieken op krachten te laten komen.
Markus Seppi
Boer van de Boerderij Weingut Oberpreyhof
Ingrediënten
4 personen
30 MIN.
  • broodblokjes van een oud broodje
  • 1 el
    boter
  • beetje kaneel
  • 500 ml
    sterke vleessoep
  • 5
    eierdooier
  • 250 ml
    slagroom
  • 250 ml
    witte wijn (Chardonnay)
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Wijnsoep
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Bak de broodblokjes in boter aan en bestrooi ze met kaneel.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Klop de hete vleessoep met de eidooiers, room en witte wijn in een pan op een laag vuur tot een romig mengsel.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Giet in voorverwarmde soepkommen en bestrooi met een paar broodblokjes en wat kaneel.
  •  
    Veel succes
Familienbild
Boer van Roter Hahn kwaliteitsproducten
Weingut Oberpreyhof in Kaltern
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?