Voorgerecht
Wijnsoep
Wijnsoep
Er wordt gezegd dat wijnsoepen al in de Romeinse tijd bestonden, vooral om de zieken op krachten te laten komen.

Markus Seppi
Boer van de Boerderij Weingut Oberpreyhof
Ingrediënten
4 personen
30 MIN.
-
broodblokjes van een oud broodje
-
1 elboter
-
beetje kaneel
-
500 mlsterke vleessoep
-
5eierdooier
-
250 mlslagroom
-
250 mlwitte wijn (Chardonnay)
Bereiding - Wijnsoep
-
1.
StapBak de broodblokjes in boter aan en bestrooi ze met kaneel. -
2.
StapKlop de hete vleessoep met de eidooiers, room en witte wijn in een pan op een laag vuur tot een romig mengsel. -
3.
StapGiet in voorverwarmde soepkommen en bestrooi met een paar broodblokjes en wat kaneel. -
Veel succes
