&noscript=1 /> Rundvlees met kruidensaus - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Hoofdgerecht

Rundvlees met kruidensaus

Rundvlees met kruidensaus

Rundvlees is ook heerlijk als het gekookt is. Om het vlees sappig te houden, laat je de soep slechts lichtjes koken.
Simone Klammer
Boerin van de Hofschank Ahner
Ingrediënten
4 personen
120 MIN.
  • 1 kg
    runderstaartstuk
  • 1
    ui
  • 1
    selderijknol
  • 2
    wortels
  • beetje prei
  • boter
  • zout
  • Voor de kruidensaus:
  • 50 g
    peterselieblaadjes
  • verschillende kruiden naar smaak
  • 3
    augurken
  • 2
    scharreleieren, hard gekookt
  • olijfolie
  • vruchtenazijn
  • zout
  • 1
    teen knoflook
  • vruchtenazijn
  • Recept afdrukken
    www.roterhahn.it
    Bereiding - Rundvlees met kruidensaus
    • circle-dashed 1.
      Stap
      De ui kort aanfruiten in de boter, dat geeft een lekker aroma aan de vleessoep.
    • circle-dashed 2.
      Stap
      Vervolgens water erop gieten en het water aan de kook brengen. Het kokende water zouten, vlees en groente toevoegen aan het kokende water. Het vlees moet helemaal onder water staan.
    • circle-dashed 3.
      Stap
      Op laag vuur ongeveer 1-2 uur laten sudderen.
    • circle-dashed 4.
      Stap
      Het vlees dun snijden en met gekookte aardappelen en wortelgroente serveren en met groene kruidensaus eten.
    • circle-dashed 5.
      Stap
      Peterselie, kruiden, eieren, knoflook en augurken fijnhakken.
    • circle-dashed 6.
      Stap
      Met olijfolie en azijn vermengen en daarna zout en peper op smaak brengen.
    •  
      Veel succes
    Simone Klammer
    Boerin van de Roter Hahn Hofschank
    Ahner in Rodeneck

    Uit de keuken van de boer

    Een recept van ...

    Filter resetten
    Ahner flower flower flower flower
    Armin Klammer  | Rodeneck  (Eisacktal)
    Veeteelt
    ontbijt, halfpension
    Producthoek: melk, yoghurt, boter ...
    Agrarische aanbiedingen: Dagelijks leven op de boerderij meemaken, Meewerken in de stal, Stalbezoek ...
    4,9
    "Zeer goed"
    (8 beoordelingen)
    Kamer v.a. 150€ per nacht
    Je zoekresultaat
    Meer recepten

    Heb je de smaak te pakken?