&noscript=1 /> Pannenkoek met abrikozenjam - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Nagerecht

Pannenkoek met abrikozenjam

Pannenkoek met abrikozenjam

Een snel dessert voor jong en oud met scharreleieren en fruitige rijkdom.
Manuela Wallnöfer
Boerin van de Hof am Schloss
Ingrediënten
4 personen
20 MIN.
  • 100 g
    bloem
  • boter om te bakken
  • 100 ml
    melk
  • 200 g
    abrikozenjam
  • 1 el
    suiker (naar behoefte)
  • poedersuiker
  • 2
    eieren
  • 1 snufje
    zout
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Pannenkoek met abrikozenjam
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Meng het meel met de melk tot een glad beslag. Voeg vervolgens de suiker, het zout en de eieren toe.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Verhit een beetje boter in een koekenpan en doe er een soeplepel beslag in. Beweeg de pan heen en weer om het beslag gelijkmatig te verdelen.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Bestrooi met poedersuiker en serveer warm.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Bak de pannenkoek aan beide kanten bruin. Verdeel de abrikozenjam erover en rol op.
  •  
    Veel succes
Manuela Wallnöfer
Boerin van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
Hof am Schloss in Prad am Stilfserjoch
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?