Voorgerecht
Kaasplateau met azijn-dip
Kaasplateau met azijn-dip
Pikante grijze kaas gecombineerd met fruitige appel-frambozenazijn. Serveren met knapperig Schüttelbrot en verse boerenboter.
Ingrediënten
4 personen
15 MIN.
-
300 ggraukäse (bergkaas)
-
1rode ui (Tropea)
-
Siciliaans zeezout (Fior di Sale)
-
peper
-
4 elappel-frambozenazijn
-
verse peterselie
-
‘schüttelbrot’ (krokant rond en plat Zuid-Tirools brood)
-
4 elboter
Bereiding - Kaasplateau met azijn-dip
-
1.StapSnijd de graukäse in dikke plakken, schik ze in een waaiervorm op een bord en bedek ze met dunne uienringen.
-
2.StapGarneer de rand van het bord met zeezout, versgemalen peper, appel-frambozenazijn en wat peterselie.
-
Veel succes