&noscript=1 /> Lamsvlees met asperges - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Hoofdgerecht

Lamsvlees met asperges

Lamsvlees met asperges

Voor veel fijnproevers hoort lamsvlees bij Pasen. Dit recept bewijst dat lam en asperges perfect samengaan.
Franz Schwarz
Boer van de Buschenschank Oberlegar
Ingrediënten
8 personen
120 MIN.
  • 4 kg
    witte asperges
  • 3 kg
    lamsvlees
  • 250 ml
    witte wijn
  • wortelen
  • vleesbouillon
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Lamsvlees met asperges
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Snijd het lamsvlees in stukken en bak kort op het fornuis.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Wanneer het aan beide kanten bruin is, kruiden, de wortelgroenten toevoegen en blussen met witte wijn.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Het lam wordt dan in de oven geplaatst. Daar wordt het keer op keer omgedraaid en met soep overgoten. De braadtijd bedraagt tussen 60 en 90 minuten.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    De asperges worden geschild, knapperig gekookt en bij het lamsvlees geserveerd.
  •  
    Veel succes
Franz Schwarz
Boer van de Roter Hahn Buschenschank
Oberlegar in Terlan

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Oberlegar
Franz Schwarz  | Terlan  (Bozen en omgeving)
Boerencafé
Boerderijproducten Kruidenstroop, aalbessensiroop, abrikozenjam, appelsap, bacon ...
4,0
"Super"
(3 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?