Hoofdgerecht
Bergpasta met wokgroente
Bergpasta met wokgroente
Una padella di verdure colorate e pasta: un piatto facile e veloce che conquista tutti i palati.
Brigitte Malfertheiner
Boerin van de boerderij Obermalid
Ingrediënten
4 personen
25 MIN.
-
200 gbergpasta
-
Groente al naargelang het seizoen: bijv. lenteuitjes, aubergine, paprika, courgettes en cocktailtomaten; of prei, broccoli, wortels, venkel en paddenstoelen.
-
olie
-
knoflook
-
zout
-
chili
-
bergkaas, geraspt
-
peterselie
-
peper
Bereiding - Bergpasta met wokgroente
-
1.StapDe bergpasta in ruim kokend water met zout in 7 minuten beetgaar koken.
-
2.StapDe groente in de hete wokpan met olie en knoflook 5 min onder voortdurend roeren rondom aanbakken.
-
3.StapMet zout, peper en chilli kruiden en op matig vuur een beetje laten nastoven.
-
4.StapDe gekookte bergpasta bij de wokgroente doen en met geraspte bergkaas en peterselie garneren en serveren.
-
Veel succes
Brigitte Malfertheiner
Boerin van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
Obermalid in Kastelruth/Seis