&noscript=1 /> Bergpasta met wokgroente - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Hoofdgerecht

Bergpasta met wokgroente

Bergpasta met wokgroente

Una padella di verdure colorate e pasta: un piatto facile e veloce che conquista tutti i palati.
Brigitte Malfertheiner
Boerin van de boerderij Obermalid
Ingrediënten
4 personen
25 MIN.
  • 200 g
    bergpasta
  • Groente al naargelang het seizoen: bijv. lenteuitjes, aubergine, paprika, courgettes en cocktailtomaten; of prei, broccoli, wortels, venkel en paddenstoelen.
  • olie
  • knoflook
  • zout
  • chili
  • bergkaas, geraspt
  • peterselie
  • peper
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Bergpasta met wokgroente
  • circle-dashed 1.
    Stap
    De bergpasta in ruim kokend water met zout in 7 minuten beetgaar koken.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    De groente in de hete wokpan met olie en knoflook 5 min onder voortdurend roeren rondom aanbakken.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Met zout, peper en chilli kruiden en op matig vuur een beetje laten nastoven.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    De gekookte bergpasta bij de wokgroente doen en met geraspte bergkaas en peterselie garneren en serveren.
  •  
    Veel succes
Brigitte Malfertheiner
Boerin van de Roter Hahn Vakantie op de boerderij
Obermalid in Kastelruth/Seis
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?