&noscript=1 /> Soep met pannenkoekreepjes - Recept uit Zuid-Tirol Recept
 

Voorgerecht

Soep met pannenkoekreepjes (Fritattensuppe)

Soep met pannenkoekreepjes

Een klassieke soep uit de boerenkeuken: stevige rundvleessoep met in reepjes gesneden omelet.
Martha Thaler
Boerin van de Zmailer-Hof
Ingrediënten
4 personen
30 MIN.
  • 100 g
    bloem
  • 200 ml
    melk
  • 3
    eieren
  • 2-3 el
    bieslook, fijngesneden
  • zout
  • frituurolie
  • 800 ml
    vleesbouillon
Recept afdrukken
www.roterhahn.it
Bereiding - Soep met pannenkoekreepjes (Fritattensuppe)
  • circle-dashed 1.
    Stap
    Meng de bloem, de melk en het zout met een garde tot een glad mengsel en roer dan de eieren erdoor tot het mengsel romig is.
  • circle-dashed 2.
    Stap
    Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak het deeg tot kleine omeletjes. Ga zo door tot al het deeg opgebruikt is.
  • circle-dashed 3.
    Stap
    Laat de omeletten afkoelen, rol ze op en snijd ze in dunne plakjes. Serveer in hete vleessoep.
  • circle-dashed 4.
    Stap
    Voeg de bieslook en het zout toe en laat het mengsel 10 minuten rusten.
  •  
    Veel succes
Martha Thaler
Boerin van de Roter Hahn Hofschank
Zmailer-Hof in Schenna

Uit de keuken van de boer

Een recept van ...

Filter resetten
Zmailer-Hof
Johann Thaler  | Schenna
Hofschank
Boerderijproducten Wijn, Zuurkool, druivensap, frambozenjam, frambozensiroop ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(4 beoordelingen)
Je zoekresultaat
Meer recepten

Heb je de smaak te pakken?