&noscript=1 /> Slow Food Travel-ervaringen in Villnöss Slow Food Travel-ervaringen in Villnöss
 
Culinaire evenementen
Duurzame reiservaringen
Slow Food Travel
Slow Food Travel-ervaringen
17.09.2024 - 24.10.2024 in Villnöss
Agrarische productontwikkeling

Kijk over de schouders van boerenfamilies mee bij de vervaardiging van hun producten en ontdek de interactie tussen landbouwers en koks.

Ervaar de wortels van goede smaak

Het Dolomietendal Villnöss is de eerste Slow Food Travel-bestemming in Zuid-Tirol. De boerencultuur en duurzaamheid worden in dit dal vooral behouden door de landbouwbedrijven. Het Slow Food-project bevordert regionale voedselketens, en de deelnemende boerderijen maken door het organiseren van Slow Food Travel-ervaringen een authentieke uitwisseling tussen gasten en locals mogelijk.

Tot de "Roter Hahn"-boerderijen in het Villnösstal behoren de Ansitz Ranuihof, de biologische boerderij Ganoihof, de Unterkantiolerhof, de biologische boerderij Petrunderhof, de Unterpiskoihof en de Proderhof. Regelmatig openen deze bedrijven hun deuren om met bijzondere projecten een duurzame reiservaring aan hun gasten te bieden.

  • "KOE-le" boerderijervaring met boerin Veronika op de Proderhof

2 oktober, 16 oktober, 22 oktober 2024, vanaf 9.00 uur

  • Van melk tot kaas

20 september en 25 oktober 2024, vanaf 10.00 uur in de bio-kaasmakerij Petrunderhof

  • Tiroler Grauvieh en het cultuurlandschap van Villnöss rond de Ganoihof

18 en 25 september 2024, vanaf 16.00 uur

Ontdek de authentieke culinaire kant van Zuid-Tirol.

Slow Food Travel
Slow Food Travel-ervaringen
Wanneer 17.09.2024 - 24.10.2024
Waar Villnöss
Tip Voor de reservering van de belevenissen kunt u contact opnemen met het toeristenbureau van Villnöss.
Waar wil je heen?
Wanneer en hoe lang?
elke
Type accommodatie en medereizigers
2 volwassenen
Soort boerderij
Veehouderij, wijnbouw of fruitteelt
Classificatie
alle classificaties
0 Bekijk boerderij Boerderijen bekijken
Filter resetten
0 boerderij gevonden gevonden boerderijen
 | 
Je zoekresultaat