Markus Aichner
De familie Aichner woont en werkt op de Wieserhof. De jonge boer Markus nam het bedrijf over van zijn vader Anton en bouwde het in 2009 om van een melkveebedrijf naar een vleesproductiebedrijf. Met zijn opleiding als slager beschikt hij over de beste knowhow om vlees van hoge kwaliteit te produceren. Hij en zijn vader bewerken samen weilanden en maïsvelden, zorgen voor zoogkoeien, kalveren en runderen, verwerken het vlees en zorgen voor de afzet. Op die manier zijn ze erin geslaagd alle toegevoegde waarde op de boerderij te genereren.,De familie Aichner woont en werkt op de Wieserhof. De jonge boer Markus nam het bedrijf over van zijn vader Anton en bouwde het in 2009 om van een melkveebedrijf naar een vleesproductiebedrijf. Met zijn opleiding als slager beschikt hij over de beste knowhow om vlees van hoge kwaliteit te produceren. Hij en zijn vader bewerken samen weilanden en maïsvelden, zorgen voor zoogkoeien, kalveren en runderen, verwerken het vlees en zorgen voor de afzet. Op die manier zijn ze erin geslaagd alle toegevoegde waarde op de boerderij te genereren.