De Kircherhof heeft een rijke geschiedenis, dateert uit de 16e eeuw en is al vier generaties in het bezit van de familie Noflatscher. Een bijzonder grote verscheidenheid aan groenten en fruit wordt hier biologisch geteeld. "We voorzien niet alleen onze gasten in het restaurant van deze schatten uit de natuur, maar ook de klanten in onze boerderijwinkel, die het hele jaar door geopend is," legt boerin Verena uit.
Daarnaast biedt de Kircherhof onder het merk "Roter Hahn" het volgende aan
De boerderij Kircherhof heeft acht hectare appels en twee hectare groente en fruit. Sinds 2019 is de hele boerderij omgeschakeld naar puur biologische teelt.
Verwerking
Op de Kircherhof draait alles om topkwaliteit, duurzaamheid en het waarderen van de producten. Seizoensgebondenheid is een manier van leven: vlierbessensap wordt gemaakt in de lente, geoogst en verwerkt in de zomer en bewaard voor de winter in de herfst.
De Kircherhof is met de volgende producten lid van het "Roter Hahn" merk:
In het familiebedrijf Kircherhof staat altijd iemand klaar om elkaar te helpen. Barbara en Wolfgang vormen het creatieve duo in de herberg. Verena en Stephan zorgen voor het welzijn van de vakantiegangers. Samen ontwikkelen en realiseren ze ook nieuwe ideeën zoals de boerderijwinkel. Peters wereld zijn de weilanden en akkers. Hij streeft altijd naar de beste kwaliteit, duurzaamheid en waardering voor zijn producten. Hij laat bezoekers graag kennismaken met de Zuid-Tiroolse landbouw. Veronika is de goede ziel van de boerderij. Maria en Thomas testen de producten en ideeën grondig. Samen is het gezin het perfecte team op de boerderij.
Beoordeel nu
Geef uw mening!
De beoordelingen moeten waarheidsgetrouw en begrijpelijk geformuleerd zijn. Het team van Roter Hahn behoudt zich het recht voor beoordelingen te verwijderen die beledigend zijn, een reclamekarakter hebben of strijdig zijn met de door ons vastgestelde richtlijnen.